O nama

Biškić Gradnja d.o.o. je tvrtka koja ujedinjuje više poslovnih segmenata. Graditeljstvo te uređenje interijera i eksterijera, sa sjedištem u Novom Zagrebu. Biškić Gradnja d.o.o. je svoje prve korake započela još davne 1983. godine u Švicarskoj u gradu Baselu. U Švicarskoj smo poslovali duge 22 godine, s mnogobrojnim uspješnim projektima. Ulazak na Hrvatsko tržište dogodio se 2005. godine. Od tada pa sve do danas poduzeće je raslo i formiralo se u ozbiljno i konkurentno poduzeće, cijenjene kvalitete i odgovornosti. Koristeći se najvišim švicarskim standardima, kvalitetno obučavamo svoje djelatnike, te tako omogućavamo našim klijentima ispunjenje njihovih želja i potreba. Biškić Gradnja d.o.o. je prilagodila svoj asortiman klijentima, te tako redovno uvodi jedinstvene popuste i akcije u određenim segmentima poslovanja.

Misija

Biškić Gradnja d.o.o. je od samih početaka djelovanja u Hrvatskoj imala cilj izrade radova poboljšanje kvalitete, te povećanje životnog standard građana u Hrvatskoj. S tom idejom ulazimo u svaki novi projekt, te ga prema tome i prikladno izvršavamo. Od samih početaka Biškić Gradnja d.o.o. teži za prepoznatljivim imenom. S tim saznanjem poduzeće posluje već dugi niz godina, i s tim se pokušava probiti na sam vrh u građevinarstvu.

Svojim djelatnicima Biškić Gradnja d.o.o. omogućuje rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, a posebno pozornost posvećujemo međuljudskim odnosima, kao preduvjetu za uspješno timsko poslovanje. Svojim djelovanjem Biškić Gradnja d.o.o. želi pridonositi boljitku cijele Hrvatske i kvaliteti života njezinih građana.

Reference

Među mnoštvom referenca koje su potvrda reputacije Biškić Gradnje d.o.o. niti jedan projekt ne zauzima središnje mjesto, jer se mi prema svim projektima odnosimo potpuno jednako i profesionalno, te ih izvršavamo u ugovorenim rokovima na najvišoj kvaliteti. Među tim projektima se nalaze mnogobrojni projekti koji su znatno utjecale na izgled, urbanost i kvalitetu današnjeg života u glavnome gradu Hrvatske, Zagrebu i njegovoj okolici.